22 dec 2012

Vernieuwing bij GROEN Izegem

Zoals GROEN Nationaal de voorbije jaren groter wordt en aan populariteit wint, zo gaat ook GROEN Izegem mee in de positieve stroom. Tijdens de voorbije jaren hebben wij heel wat actieve leden bij gekregen met een groeispurt naar aanloop van de voorbije verkiezingen.GROEN Izegem wil volop inzetten op verbreding, verjonging en verruiming van de partij. We geven dan ook graag onze nieuwe mensen de kans om verantwoordelijkheid op te nemen.

Dit brengt een aantal veranderingen met zich mee binnen de structuur van GROEN Izegem.  Die willen we hier aan u voorstellen vandaag.

 

Zoals wel vaker na een kiescampagne heeft ook GROEN Izegem een nieuwe voorzitter verkozen. Met enthousiasme stellen we u vandaag Pieter Bossuyt voor, die vanaf 1 januari Carine Duyck opvolgt.

Het voorzitterschap wordt versterkt door Lieven Dejonckheere die in zijn rol als ondervoorzitter Pieter zal bijstaan, hierbij geruggesteund door Veerle Renier die de taak van communicatie verantwoordelijke op zich neemt.

Katelijn Vandenbroucke, onze welbekende secretaris, blijft met hetzelfde enthousiasme verder doen.

Filip Lombaert blijft met zijn bekende elan onze partij vertegenwoordigen in de Izegemse gemeenteraad.

Ook Jong GROEN werkt verder aan een goede basisstructuur en heeft deze maand Simon Vanderschaeve tot voorzitter verkozen.

We zetten ook extra in op de sociale media. Sinds kort heeft GROEN Izegem zijn eigen facebookpagina, in navolging van Jong GROEN Izegem.

Op onze opgefriste website vind je regelmatig interessant nieuws en allerhande info terug.

Met deze versterking van onze basisstructuur willen wij de komende jaren verder inzetten op vernieuwing, verjonging en verbreding.

 

We geven u nog graag de contactgegevens van onze nieuwe mensen mee:

             Pieter Bossuyt                        pieter.bossuyt@groen.be                0479/49 37 97

            Lieven Dejonckheere             ldejonckheere@hotmail.com

            Simon Vanderschaeve          svanderschaeve@hotmail.com         

            Veerle Renier                           renier.veerle@groen.be                   0474/95 10 97           

 

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.