13 okt 2015

Vernieuwd bestuur bij Groen Izegem

, een stad waar het en is. Daar ijveren wij voortdurend voor.

Izegemaangenaam wonenwerkenGroen blijft opkomen voor het welzijn van alle Izegemnaren. Wij leveren positieve bijdragen voor het huidige en komende beleid van onze stad.

Om dit blijvend te realiseren is niet alleen een sterk team, maar ook een regelmatige bijsturing nodig.

Eind 2012 startte het vernieuwde bestuur met Pieter Bossuyt als voorzitter en Lieven Dejonckheere als ondervoorzitter. Hun aanpak sloeg aan! De groep actieve medewerkers groeide, de werking Jong Groen bloeit en de vernieuwde website is een meerwaarde. Sinds januari behartigt Heidi Vanderhelst  ook onze Izegemse belangen in de nationale politieke raad van Groen (PORA).

Persoonlijke engagementen wijzigen. Pieter heeft een nieuwe job als verzekeringsconsulent, een job met regelmatig avondwerk. Lieven is één van de oprichters van de Freinetschool "De Kleine Tovenaar. Zijn gedreven inzet voor de school slorpt hierdoor heel wat tijd op. Pieter en Lieven zetten een stap opzij en wensen dat Groen Izegem de positieve werking verder zet.

Katelijn Vandenbroucke blijft secretaris en Johan Lombaert penningmeester.

Filip Lombaert is gemeenteraadslid.

Veerle Renier is onze nieuwe voorzitter. Ze is mama van Wander en Viktor en gehuwd met Merijn Vandromme. Ze werkt als HR-manager voor een internationaal bedrijf.

De ondervoorzitter is Andy Brouckaert. Hij is getrouwd met Jill Delombaerde en werkt op de klantendienst bij een groothandel specialist in bouwbeslag & industrie.

Veerle en Andy vormen dus een sterk duo. Veerle is reeds enkele jaren actief in ons bestuur en stond ook op de lijst bij de Vlaamse verkiezingen in 2014. Haar ervaring wordt versterkt door de open kijk van Andy Brouckaert. Als nieuwkomer bij Groen sedert december 2014 zorgt hij voor een frisse input.

Met de verkiezing van dit duo zorgt Groen Izegem ook voor een genderevenwicht. Groen vindt het belangrijk dat er meer vrouwen actief worden in de politiek en maakt hiermee die keuze waar.

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.