01 mei 2012

Gemeenteraads- verkiezingen: de Groen kandidaten op de sp.a-Groen-lijst

Na 6 jaar van goede samenwerking met sp.a gaan we terug in kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. De Groene kandidaten zal je niet moeten zoeken op de lijst: ze staan netjes na elkaar van plaats 7 tot 12. We stellen je de 6 kandidaten van Groen even voor. 3 kandidaten stonden in 2006 ook al op de lijst, 3 kandidaten zijn nieuw: een mix van ervaring en vernieuwing. We zijn heel tevreden dat 2 jonge 20-tigers kandidaat zijn. Vorig jaar werd Jong Groen Izegem opgericht. Hun eerste activiteit was de Sinterklaasquiz (tvv Open Cirkel) en een pannakubbtornooi waarvan verslag in een ander bericht. Onze kandidaten:Toon Casteele

12e plaats

21j, student ICT, lid van fietsclub de Boscrossers en was 14 jaar actief in de Chiro, actief in Jong Groen.

tooncasteele@hotmail.com

Simon Vanderschaeve

11e plaats 23j, student bachelor chemie optie milieuzorg, lid van Minivoetbalclub

de Oude Sint-Pieter en tafeltennisclub Izegem. Actief als leider in KSA Izegem en in Jong Groen.

svanderschaeve@hotmail.com

Caterina Rathmann 10e plaats 49j, werkt voor broederlijk delen in Roeselare. Engagement en werk gaan hand in hand bij Caterina.  Lid van Velt Izegem en Roeselare, VOS Izegem, VWO Izegem

c.rathmann@telenet.be                               

Katelijn Vandenbroucke

9e plaats 37j, regio assistente bij Randstad, dochter van Lucien en Annemie, komt uit een Groen nest en is secretaris van Groen-Izegem.

Katelijn speelt Hobo bij de Koninklijke Harmonie van de Congregatie, is lid van het Izegems Keramiek Collectief, ouderraad Chiro Bosmolens, Gezinsbond, Natuurpunt.

jurgkat@telenet.be

 Carine Duyck 8e plaats 51j, federaal ambtenaar.  Lid van toneelvereniging Overwinders. Carine is voorzitter van Groen-Izegem en reeds 6 jaar gemeenteraadslid. Daarvoor was ze 3j OCMW-raadslid. Carine heeft een drukke politieke periode achter de rug als voor- zitter van het directiecomité van Etiz. De hervormingen daar werden op de laatste gemeenteraad nog door alle partijen geprezen.

carine.duyck@izegem.be

Filip Lombaert 7e plaats 50j, project en evenementenmedewerker bij Groen. Filip is straks 12 jaar gemeenteraadslid, 6 jaar in de oppositie en 6 jaar in de meerderheid, sinds 2009 fractieleider van de Groen-Sp.a fractie en vertegenwoordigt Izegem in de intercommunales IVIO en WIV. Filip startte in 1986 Groen-Izegem op.       

filip.lombaert@izegem.be

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.